Τα κτήματα ανήκουν στην οικογένειά μας εδώ και 6 γενιές και χρονολογούνται από το 1800.

Όλη η οικογένεια παραδοσιακά ασχολούνταν με την καλλιέργεια της ελιάς, αλλά και με πολλές άλλες αγροτικές καλλιέργειες όπως συνηθίζονταν τον περασμένο αιώνα σε όλα τα ελληνικά χωριά.

Το κτήμα μας βρίσκεται στο χωριό Βασιλικό Αχαΐας (παλιό Μπρακουμάδι) στην θέση: «Παλιοχώρι». Εκεί καλλιεργούμε την τοπική ιδιαίτερη ποικιλία ελιάς την «Κουτσουρελιά» ή «Πατρινή» ή «Ντόπια». Ο ελαιώνας μας παράγει το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο βασισμένο την ποικιλία αυτή περιορισμένης ποσότητας, το οποίο είναι εξαίσιας γεύσης, ζωηρού πράσινου χρώματος, έντονου αρώματος και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Παράλληλα, διαθέτουμε και ελαιόλαδο προερχόμενο από την πολύ γνωστή ποικιλία Κορωνέικη της ίδιας περιοχής της Αχαϊας, ενός μοναδικού ελαιόλαδου ασύγκριτης γεύσης και αρώματος.

Τα νέα μας ελαιόδεντρα με φόντο τον μεγαλοπρεπή και αγέρωχο όρος Ερύμανθος.

Αγάπη για τα προϊόντα μας

Η αγάπη μας και το μεράκι μας για τα ελαιόδεντρα και τα προϊόντα της ελιάς είναι απεριόριστη, και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς. Φυτεύουμε νέα «λιόδεντρα» και τα φροντίζουμε σαν παιδιά μας ώστε να μεγαλώσουν και να μας χαρίσουν υγιείς καρπούς.