Πολιτική Παραγγελιών – Αποστολών

Πότε μπορώ να καταχωρήσω την παραγγελία μου στο eshop?

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όποτε θέλετε εσείς. Η παραγγελία σας θα καταχωρηθεί και θα την επεξεργαστούμε εμείς την ίδια ημέρα για την υλοποίησή της.

Μπορώ να δώσω την παραγγελία μου τηλεφωνικά? Και ποιες μέρες και ώρες?

Ναι. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 211.411.7613. Το τμήμα παραγγελιών λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 -17:00.

Πότε πρόκειται να επεξεργαστεί η παραγγελία μου?

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια ημέρα της καταχώρησης και μέσα σε 24 ώρες έχουν παραδοθεί στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών ή μεταφορών ή παραδίνονται με δικά μας μέσα.

Μπορώ να κάνω παραγγελία δώρου για κάποιον άλλο παραλήπτη?

Ναι. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας δώρων, που δύναται να αποσταλούν σε οποιονδήποτε παραλήπτη επιθυμείτε. Στις παρατηρήσεις, απλά συμπληρώνετε ότι πρόκειται για παραγγελία δώρου και τα στοιχεία του παραλήπτη ώστε το προϊόν να παραδοθεί απευθείας σε αυτόν. Οι αποστολές δώρων, υπάγονται στην ίδια πολιτική παραδόσεων, η οποία ισχύει για όλες τις παραγγελίες, που διενεργούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Υπάρχει κατώτατο όριο παραγγελίας?

Όχι. Δεν υπάρχει κατώτατο όριο παραγγελίας. Μπορείτε να παραγγείλετε όσα προϊόντα και όσα τεμάχια θέλετε.

Με ποια μέσα μεταφοράς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου?

Για την αποστολή των παραγγελιών σας, η αποστολή θα εκτελείται με τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες, ήτοι:

  • ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
  • Speedex Courrier
  • Μεταφορικές εταιρείες για παραδόσεις εκτός Αττικής που δραστηριοποιούνται ανά γεωγραφική περιοχή σε όλη την Ελλάδα.
  • DHL για αποστολές εκτός Ελλάδος

Μπορώ να επιλέξω εγώ την μεταφορική εταιρεία για την παράδοση της παραγγελίας μου?

Ναι.  Για τις περιοχές εκτός Αττικής, μπορείτε να επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρεία που θέλετε να σας παραδώσει την παραγγελία σας. Απλά, καταχωρείτε στις παρατηρήσεις το όνομα της μεταφορικής εταιρείας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους για την αποστολή αυτή.

Σε ποιες περιοχές και χώρες μπορούν να γίνουν αποστολές των προϊόντων?

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μας μαζί μας στο 211.411.7613.

Πώς μπορώ να επιλέξω τον τόπο αποστολής της παραγγελίας μου?

Κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, ενώ συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής, καλείστε να επιλέξετε, μέσα από την λίστα χωρών στις οποιες διενεργούμε αποστολές, τον ακριβή τόπο στον οποιο θέλετε να σας αποστείλουμε τις αγορές σας.

Εταιρικές Παραγγελίες

Είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να κάνω παραγγελία για το δικό μου κατάστημα?

Ναι. Σχετικά με τις εταιρικές παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211.411.7613 για περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες.