Οι Αξίες μας

Ως άνθρωποι επιστήμονες πάντοτε έχουμε ως γνώμονα τους νόμους της «χημείας της φύσης». Και αυτό διότι το ίδιο το περιβάλλον, η γη, ο αέρας, το νερό, τα φυτά, τα ζώα, όλα, ακόμα και ο ίδιος ο άνθρωπος λειτουργούν με βάση τους νόμους της χημείας! Όλα λειτουργούν σύμφωνα με τα αξιώματα και τις αρχές που η ίδια η φύση έχει ορίσει.

Το δικό μας ιδεώδες, ως άνθρωποι – μέρος αυτού του πλανήτη, είναι να σεβόμαστε και να ακολουθούμε τις αρχές αυτές, ως «βασικά αξιώματα της φύσης και της ζωής».

Οι πολύτιμες ηθικές αξίες που μας καθοδηγούν στην «ΚΤΗΜΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ» είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και τους πόρους του, ο σεβασμός και η αγάπη προς τον άνθρωπο, και η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα και την αγνότητα των προϊόντων που διαθέτουμε. Πορευόμαστε πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια, δουλεύουμε σκληρά και συνεργαζόμαστε με ακεραιότητα και τιμιότητα με όλους τους συνεργάτες μας.

 

Έτσι είμαστε εμείς στην «ΚΤΗΜΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ»!

Το Όραμα μας

Μέσα από τα προϊόντα μας “Κλειώ

οραματιζόμαστε την ευγενή συνύπαρξη όλων των κρίκων της αλυσίδας της αγροδιατροφής: των πόρων της φύσης, των παραγωγικών μέσων και διαδικασιών, και των τελικών αποδεκτών που είμαστε όλοι εμείς.

Όραμά μας είναι η διάθεση αγνών ελληνικών προϊόντων με την ελάχιστη επεξεργασία και ανθρώπινη τεχνητή παρέμβαση, χωρίς χημικά πρόσθετα ώστε αυτά να προσφέρουν ενέργεια, θρεπτική αξία, και να συμβάλουν στην ευεξία, ευζωία και μακροζωία των πελατών μας.

Μέσα από τα προϊόντα μας και τις συνεργασίες μας με κοινωνικές ομάδες, φορείς, οργανισμούς υγείας, επιστημονικές κοινότητες, όλοι εμείς στην «ΚΤΗΜΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ» οραματιζόμαστε την διάδοση της αξίας της

Πρότυπης Μεσογειακής Διατροφής.