Το Μεράκι μας

Στο Κτήμα μας καλλιεργούμε και παράγουμε την τοπική ποικιλία «Πατρινή» ή «Κουτσουρελιά» ενώ στο Κτήμα συνυπάρχει και η Κορωνέικη ποικιλία.

Για να μπορέσουμε να έχουμε μία άρτια, σταθερή και ανώτερη ποιότητα Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου, και να διαθέτουμε φυσικό, φρέσκο και υγιεινό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, προσέχουμε ιδιαίτερα τα σημεία «κλειδιά» που καθορίζουν την ποιότητα του: της καλλιέργειας, του κλαδέματος, της φυσικής λίπανσης, της άρδευσης, της δακοκτονίας, της συγκομιδής, της έκθλιψης, της αποθήκευσης, της τυποποίησης και της μεταφοράς, για τα οποία ακολουθούμε ευλαβικά ορθές καλλιεργητικές και βιομηχανικές πρακτικές.

Παρακολουθούμε σε συνεχή βάση τα προϊόντα μας, με συνεχείς χημικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής και διάθεσης, προσέχοντας σχολαστικά όλους τους δείκτες ποιότητας.

Για τις ποικιλίες ελαιολάδου και τα προϊόντα που δεν παράγουμε εμείς αλλά που εμπορευόμαστε, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με πολύ υψηλά κριτήρια επιλογής. Όλοι οι παραγωγοί και οι συνεργάτες μας μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και αρχές με εμάς, αγαπούν και φροντίζουν τα ελαιόδεντρα όπως εμείς. Όλες οι μέθοδοι και τεχνικές που ακολουθούν επικεντρώνονται στην ήπια και φυσική καλλιέργεια, και στην χρήση του ίδιου του οικοσυστήματος για την αποτροπή εμφάνισης ασθενειών με απολύτως φυσικούς τρόπους, όπως σωστό κλάδεμα, φυσική λίπανση, κλπ.

Όλοι αγαπάμε την ζωή και την φύση και προσδοκούμε μία ισορροπία μεταξύ εδάφους, φυτών και ανθρώπινων εργασιών, ώστε να προστατεύεται και να διατηρείται το φυσικό οικοσύστημα μας.